Hopp til innholdet

Ettertraktet ungdomsbedrift

Elevene som går på utdanningsprogrammet medier og kommunikasjon kan lage sine egne ungdomsbedrifter. Her er det elevene selv som starter opp og driver bedriften. På denne måten får ungdommene god trening i å tenke entreprenørielt, de får erfaring med å drive for seg selv, og ikke minst, de får reelle oppdrag å bryne seg på.… Les mer »Ettertraktet ungdomsbedrift

Elevene som går på utdanningsprogrammet medier og kommunikasjon kan lage sine egne ungdomsbedrifter. Her er det elevene selv som starter opp og driver bedriften. På denne måten får ungdommene god trening i å tenke entreprenørielt, de får erfaring med å drive for seg selv, og ikke minst, de får reelle oppdrag å bryne seg på.

Én av de mest aktive ungdomsbedriftene på Ullern, er Ragnarok. Nedenfor kan du lese mer om hva de har gjort av oppdrag i løpet av skoleåret 2016/2017:


Multimediatjenester

 

De seks gutta i Ragnarok Studios; Aksel Andersen, Eskil Abrahamsen, Fredrick Skogstad, Jakob Øverli, Tinius Tenold og Martin Vik Burmo har levert multimediatjenester gjennom hele skoleåret 2016/2017 til Oslo Cancer Cluster og andre bedrifter i Innovasjonsparken.

 

Til tross for at gutta er mellom 17 og 18 år og kun har hatt media et par år på Ullern, leverer de på profesjonelt nivå. Vi er kjempefornøyd med samarbeidet med dem, sier Jónas Einarsson i Radiumhospitalets Forskningsstiftelse.

 

Eksempler fra produksjonen til Ragnarok:


Video fra presseseminar AbbVie og Oslo Cancer Cluster
September 2016 arrangerte AbbVie og Oslo Cancer Cluster et heldags presseseminar for 25 journalister fra hele Europa. Journalistene fikk informasjon om norsk kreftforskning og utvikling, samt høre presentasjoner fra mange av  bedriftene og institusjonene i Innovasjonsparken. I tillegg fikk journalistene prøve seg som kreftforskere i lab-en.

Hele dagen ble dokumentert av Ragnarok:

 

 

Produksjon av podkast
Nesten hver torsdag siden november 2016 har Ragnarok Studios produsert podkasten Radium for Radiumhospitalets Forskningsstiftelse i skolens lydstudio. Ulike fagfolk fra kreftmiljøet er gjester, og de snakker om dagens tema, som handler om kreftforskning på ulikt vis i hver episode. Innholdet i Radium er knyttet opp til Radiumhospitalets Forskningsstiftelse og er beregnet på et faglig publikum og investorer. Ragnarok bistår med teknisk produksjon av podkasten.

Hør podkasten på SoundCloud her:

 

 

Streaming og teknisk bistand Cancer Crosslinks

Cancer Crosslinks er den viktigste konferansen Oslo Cancer Cluster arrangerer årlig. Dette er en internasjonal kreftkonferanse som presenterer gjennombrudd innen kreftforskning og i behandling av kreftpasienter. I 2017 feiret konferansen 10 år, og Ragnarok hadde ansvar for teknisk og praktisk gjennomføring, sammen med fagfolk fra Oslo Cancer Cluster og Mediaunits.

– Det gikk fint, sier Aksel Andersen i Ragnarok Studios UB.

– Vi lærte mye av å gjøre jobben med live streaming av konferansen, forteller han.

 

 

Film og teknisk bistand jubileum for Radiumhospitalets Forskningsstiftelse

Radiumhospitalets Forskningstiftelse feiret sitt 30-års jubileum 16. mars. Ragnarok bisto eventbyrået Medvind med lys og lyd til selve konferansen. De laget også en jubileumsfilm og tok bilder.

Se jubileumsfilmen her: