Hopp til innholdet

Personvernerklæring og bruk av cookies

Eieropplysninger:

Oslo Cancer Cluster SA
Organisasjonsnummer: 991 068 503
Ullernchausséen 64, 0379 Oslo
E-post: info@oslocancercluster.no

Behandling av personopplysninger på oslocancercluster.no

Kommunikasjonssjefen til Oslo Cancer Cluster har det daglige ansvaret for at oslocancercluster.no behandler personopplysninger, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for dem som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Fete typer AS er Oslo Cancer Clusters databehandler og leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Oslo Cancer Cluster og Fete typer AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. Det er kun Oslo Cancer Cluster som eier  opplysninger som blir samlet inn.

Nettstatistikk

oslocancercluster.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på oslocancercluster.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi benytter Google analytics for å måle trafikk på nettsiden. Informasjon fra dette verktøyet blir ikke utlevert til andre enn Oslo Cancer Cluster.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres i nettleseren din når du besøker en nettside, og gjør det mulig for nettsiden å gjenkjenne datamaskinen din. Informasjonskapsler kan være nyttig for både besøkende så vel som selve nettsiden, gjennom å la tjenesten tilpasse den besøkende på forskjellige måter, eksempelvis ved å gjøre brukeropplevelsen mer skreddersydd. Våre informasjonskapsler lagrer ikke personlige opplysninger, og de kan heller ikke inneholde virus. Når du besøker og/eller bruker tjenester på vår nettside, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettside – da de fleste nettlesere godkjenner informasjonskapsler automatisk. Du kan trekke ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. I så tilfelle, kan dette begrense nettsidens funksjonaliteter.

Følgende informasjonskapsler benyttes på oslocancercluster.no:

  • Google analytics setter to kapsler i din nettleser. (_ga og _gid). Det gjøres for at vi kan samle inn statistikk. Nettleseren sletter dem av seg selv etter 2 år, men de fornyes etter hvert besøk.

Hvor lenge oppbevares de?

Informasjonskapslene sletter seg selv etter et visst antall måneder (dette varierer basert på informasjonskapsel, se nærmere beskrivelse over), men fornyes etter hvert besøk.

Slik sletter du dem

Hvis du ønsker å fjerne eksisterende informasjonskapsler, kan du velge å slette dem.
Se hvordan du kan gjøre det her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/